Week 1 2019: we wensen iedereen een mooi jaar 🥂

Zo dan, 2019, laat maar komen al die vakmannen en – ik hoop ook – vrouwen? die ons huis gaan bouwen.

Dit wordt een dynamisch jaar, we gaan bouwen, verhuizen, afscheid nemen van het huis waar de kinderen zijn opgegroeid, inrichten, schilderen, tuinieren, stress (volgens alle tv programma’s en ervaringsdeskundigen) en ik hoop ook heel veel plezier hebben en genieten.

De afsluiting van 2018 was nog wel ff spannend. Charles ging vlak voor kerst nog ‘even’ onder het mes en mag nu herstellen en revalideren. Straks weer volop energie om zijn talenten als projectleider in te zetten bij de bouw :).

Op de kavel is de afgelopen weken niet zoveel gebeurd natuurlijk. Maar vanaf deze week gaat er van alles gebeuren. Komende week sluit de netbeheerder het water en de bouwstroom aan. Er komt eerst zand en puin. En dan natuurlijk de graafmachine. Duimen dat het niet hard gaat vriezen de komende weken.

Wij gaan de komende weken verder brainstormen met interieurontwerpster Suzanne Ros over de inrichting en om tafel met een interieurbouwer. Eens wat rondkijken naar sanitair en tegels enzo. Huis mooi op orde want er zijn twee bezichtigingen. Genoeg te doen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s