Week 3: graven, sneeuw, handtekening en 3D

Het grote graven is begonnen, ondanks de vorst en sneeuw. En is ook alweer bijna klaar, dat ging lekker snel. Er is nu ook te zien dat dit niet bepaald een ‘tiny house’ gaat worden. Met puin is de duiker en het rijvlak verstevigd en jongens van de kraan en de grond brachten het perceel mooi op hoogte en gelijk. Dat ziet er direct anders uit!

Deze week een bezoekje aan de notaris om de erfpachtovereenkomst te tekenen! Dan kan ook eindelijk het bord “Te Koop” weg. En wat gaaf is ons huis staat in het 3D systeem van de aannemer, we kunnen er nu ook virtueel in rondlopen.

Ook nog op de koffie bij Jan Semmekrot, de installateur: Jan wil graag weten waar water- en sanitair aansluitingen moeten komen. Best handig als er volgende week al beton gestort wordt, want er is geen kruipruimte uiteraard. Bouwen zonder kruipruimte heeft als voordeel dat er minder vocht en koude lucht het huis binnenkomt. Ze moeten er natuurlijk wel in 1x goed in liggen.

Nieuwe woorden van deze week: dilatatierapport en trekgoot

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s