Week 5: heel veel uitzoeken

Ja, twee weken geleden schreef ik over beton storten. Nou, dat werd ‘m niet: sneeuw en vorst enzo. En ook kan er helaas geen stroomaansluiting gemaakt worden want als het vriest liggen deze werkzaamheden stil (graaf- en breekverbod :).

Gelukkig zit de aannemer ondertussen niet stil, en wij ook niet. Als experiment is er een lange lijst gemaakt met alle details waar we de komende weken en maanden beslissingen over moeten nemen. Kleuren, tegels, sleutels, trappen en nog veel meer.

Dit weekend bezochten we de showroom van Plieger in Amersfoort om inspiratie op te doen en dat is zeker gelukt! Gekkigheid waar je allemaal over na moet denken, douchekoppen, wc’s, tegels en nog veel meer. Wat mij tegenvalt – ook in alle online info en mooie brochures – is de aandacht voor duurzaamheid. In de badkamer verbruik je vooral heel veel water en dan verwacht ik veel meer aandacht voor waterbesparende systemen dan wat ik nu zie. Het is er wel, maar je moet goed zoeken.

Nieuwtje is dat we meewerken aan pilot met Biobased verf voor onze buitendeuren, een getest en gecertificeerd verfsysteem. Interessant!

Morgen weer aan tafel met interieurontwerpster Suzanne Ros: ze brengt zeer waarschijnlijk gave ideeën mee voor de woonkamer en onze slaap- en badkamer. Spannend!

Het woord van de week: beleglat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s