Week 10: een beetje weinig energie

Een flinke kei op de route: voorlopig geen stroom en water. Op 18 oktober 2018 vroegen we via mijn.aansluitingen.nl stroom en water aan. Enexis is de leveranciers die dit moet realiseren, maar het lijkt erop dat ze pas afgelopen week in beweging kwamen. En die beweging bestond uit het bestuderen van de locatie en de conclusie dat er het nog wel een half jaar kan duren voordat er stroom is grrrrr. De aansluitkast staat ongeveer 500 meter verderop en de aansluiting moet door weilanden, kan niet langs de weg met bomen.

8vD4B8dsQhaBx5qldR2nhQ
geen-stroom kast

Als ik dit verhaal vertel, krijg ik wel de vraag, hoezo stroom; jullie krijgen toch zonnepanelen? Ja zeker, 60 stuks maar liefst, maar die wekken ’s nachts helaas geen stroom op ;). De ontwikkelingen van geschikte batterijen gaat hard, dat wordt een volgende stap.

We doen uiteraard hard ons best om Enexis in een iets hogere versnelling te krijgen!
Ondertussen hebben wij ontzettend aardige en behulpzame buren waarvan we voorlopig stroom en water mogen ‘lenen’. Net zoiets als een kopje suiker: superlief!
Ik hou wel mijn hart vast voor de andere aansluitingen, glasvezel, water, riool…..

Komende week is er weer activiteit op de kavel, gaaf: de betonvlechter arriveert en ergens komende week vindt het betonstorten plaats. Vrijdag komt Suzanne Ros met ons voorlopig ontwerp voor de woonkamer & slaapkamer 😎. 1e impressie:

Schermafdruk 2019-03-06 22.00.52

Woord van de week: betonvlechter en taatsdeur

Ondertussen in de werkplaats:

img_0097

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s