Week 12: Jaaaaaaaaa!

Yes, we zijn nu echt begonnen!!!

We proberen elke dag wel even te kijken, het is bijzonder dat er nu echt een start is gemaakt.

Dinsdagochtend arriveerde de eerste lading wanden die afgelopen weken zijn gemaakt in de werkplaats.

Filmpje: wanden arriveren

Afgelopen vrijdag voor het eerst bouwteamvergadering in de bouwkeet. Martine (architekt), Eberhard en Jari (aannemer) en wij 2. De planning is nu nog heel mooi op schema. Er was nog van alles te besluiten, zo gaan we houten spijkers toepassen voor het bevestigen van planken aan de buitenkant en was er discussie of de middenboom van de trap nu RAL 7021 of 9004 moet zijn (zoek ’t verschil :).

Vandaag waren we opnieuw bij een aanbieder van sanitair, een prima ervaring, goed advies en inzicht in de mogelijkheden. De keuze is reuze. Voor ons nu de mooie uitdaging om de komende maanden een definitieve beslissing te nemen, tegels, betonciré of een mix. Welke luxe permitteren we ons: hoe duurzaam is een regendouche?

Woord van deze week: geprepatineerd

Vandaag nog heerlijk een uurtje over de kavel en het bos gestruind – met opa en oma, Jelle en Sem. Mooie vogeltjes, een specht, sterretjesmos, sleutelbloemen nog niet in bloei, reeënsporen en nog heel veel meer.

En volgende week hebben we – zeer waarschijnlijk – heel goed nieuws over ons huidige huis!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s