Week 14: Verkocht (onder voorbehoud)

Yes, ons huis aan de Molenstraat is verkocht!! Onder voorbehoud van financiering uiteraard, maar toch :D. Heel blij, en ook wel een beetje melancholisch… want straks woon ik – met heel veel plezier –  19 jaar in dit huis. Samen met Benne, ietsje korter met Tjomme en later kwamen daar ook Charles, Tim & Dennis bij en onze kleine krullenprofessor Sem is hier zelfs geboren. We gaan er aan het eind van dit jaar passend afscheid van nemen!

En dan ODW9 (Oude DiepenheimseWeg 9). Kijk zelf maar

In het zanddek zijn de leidingen gelegd, daarop kwam de bewapening: roestige matten van staaldraad, vakkundig op maat geknipt en geknutseld door grote, stoere vakmannen (betonvlechters, een vak apart).

En ja, dan is daar nog dat dingetje over beton. Niet echt duurzaam!! Liever niet teveel over zeggen (vraagt Charles). Maar ja, het is wat het is. Echt heel veel goede alternatieven zijn er nog niet en dus kozen we toch voor de betonvloer zoals je ziet.

Op vrijdag gestort in twee uur tijd en zaterdag al droog.

En nog heel gave drone foto’s gemaakt door Tjomme

Het was een lekker hectische week waarin veel gebeurde. Op vrijdag was alles weer keurig opgeruimd en nu staat de bouwplaats klaar voor de ontvangst van de dakleien en de metselstenen (van Wienerberger). En ook komt de bovenkant van het huis – die wordt nu vakkundig gemaakt in de werkplaats van Dijkhuis – begin volgende week naar de eindbestemming @ODW9.

IMG_0166

 

 

Een gedachte over “Week 14: Verkocht (onder voorbehoud)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s