Week 15: een kraan en grote ramen

Deze week waren we erg druk thuis, met werken en meer. En toen ineens stond daar vrijdag om 11 uur een hele grote kraan van Kamphuis (40 ton, 3-asser).

De bouw verloopt op dit mooi volgens planning. Er schuift wel eens wat in de plannen en wij zien natuurlijk niet alles en vooral niet wat er in de werkplaats gebeurt. Hoe gaaf is het dat de buitenwanden staan! Wow, er is een lay-out: je kunt zien wat tot nu toe alleen op een tekening te zien was. En wat een gave grote ramen . Zo op het eerste gezicht en gevoel is de inhoud helemaal goed: wel lekker ruim en ook weer niet tè. 

Deze week ook weer vanalles uitgezocht en besloten: Charles schreef dinsdag al een blogje hierover. Gister een goed gesprek gehad met Patrick, hij weet alles van glas, bioverf, behang en nog veel meer. Fijn zo’n echte vakman, dan weet je dat het goed komt!

Om ons heen zijn de schapen weer verdwenen en heeft boer Wim de grond bewerkt en klaargemaakt voor het inzaaien van mais (neem ik aan). Tegen de tijd dat wij verhuizen zien we misschien nog net het kneuzen. Anekdote: een paar jaar geleden, toen Sem nog klein was ging Charles regelmatig met Sem rondfietsen om naar ’t maiskneuzen te kijken. Ik vraag me af wie daar ’t meest gelukkig van werd :)))

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s