Week 18: de schilder is ‘in the house’

Meivakantie
en geveld door griep, balen!

Maar toch, donderdag gelukkig fit genoeg om bij het plaatsen van het dak te zijn op het bijgebouw. Gaaf om mee te maken:  met bouwhelm en veiligheidsinstructies volgend zagen we de dakplaten perfect op hun plek landen. Wat een vaklui en waar zouden we zijn zonder Gert en Stephen en Mark en Michel !!

Er is weer hard gewerkt deze week. We zijn ook heel erg blij met de flexibiliteit, ervaring en deskundigheid van Patrick Vaarhorst, ‘onze’ schilder. In overleg met Erik Waanders van Greenpaints de juiste biobased verven uitgezocht en direct deze week begonnen. Alle plafonddelen en kolommen en liggers zijn als behandeld met een UV-beschermer om vergeling tegen te gaan. En het is goed geworden, het oogt een beetje als white wash met de blanke houtkleur als dominante ‘look’. Mooooooi. Nog niet echt een goeie foto van, komt nog. Ook zijn de houten kozijnen al voorbehandeld en geplaatst.

Er is straks natuurlijk ook nog iets in te richten :). We nemen al onze spullen mee, tenzij ze stuk zijn en niet meer te repareren. Toch blijft er nog veel uit te zoeken en met wat hulp en advies komt dat natuurlijk goed. Vrijdag waren we in een mooie winkel in Hengelo, met goed advies, inspiratie en fijne kleuren en stoffen. Ik begin ook dit zelfs leuk te vinden.

1x0ugeiksk2aydqqdskza.jpg

Happy 🙂

IMG_8557

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s