Week 38: eindstreep in zicht!

Op veler verzoek weer een update. Mag ook wel, de laatste was weer enkele weken geleden. Daar zat dan ook wel weer drie weken bouwvak tussen. Toch is er in de bouwvak ook doorgewerkt, vooral door onszelf ;-).

In die drie weken de garage ingericht (geverfd, schappen gemaakt, al wat spullen verhuisd), rondom flink opgeruimd, 60 Ladura’s naar binnen gedragen en binnen alles schoongemaakt en opgeruimd. Daarmee konden de aannemer en installateur na de bouwvak weer met een frisse start beginnen. En wij ook…

Tevens zijn in de bouwvak door Wim nagenoeg alle (Portugese) tegels geplaatst!

Direct na de bouwvak ging het tempo onverminderd door… En: niet te geloven, na maanden getouwtrek, e-mails, telefoontjes en nog meer telefoontjes hebben we eindelijk stroom en water in de meterkast. Glasvezel laat helaas nog even op zich wachten… erg vermoeiend hoe dat gaat :-(. Daar kan ik een hele lange blog over schrijven, maar dat laat ik toch maar even achterwege.

Inmiddels zitten we in week 38, een kleine greep wat er nog meer gedaan is: De wanden zijn gestuct, bijna al het binnenwerk is geschuurd en geschilderd met verf van Erik Waanders van Greenpaints, de lichtstraat is klaar, de tekeningen van alle inbouwkasten en de keuken zijn goedgekeurd en inmiddels ‘in productie’, de gordijnen en lamellen zijn besteld, een groot deel van de kabels zijn door de leidingen getrokken en dit weekend is de egaline vloer (van Uzin Utz) gelegd… Morgen beginnen ze met het leggen van marmoleum onder vakkundige leiding van Stefan Brummelhuis van Brummelhuis Vloeren.

En er komt wat meer licht binnen ;-), de mais is gekneusd vandaag, dus vanaf nu kunnen we weer hazen en reeën spotten! Vandaag stonden er ook twee vreemde apen op het veld.

Binnenkort meer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s