De finale…!

Nou, het is zover: we wonen @ODW9!

Het resultaat van de laatste drie weken hard werken door heeeeel veel vakmensen mag er zijn… het binnenwerk is klaar, de gordijnen en raambekledingen binnen en buiten zijn bijna allemaal geleverd en geplaatst, als ook het meubilair. Nagenoeg alle installaties zijn geplaatst: warmtepomp, zonnepanelen en omvormer, warmte-terugwin-installatie, alarminstallatie, allerlei domotica…

Afgelopen donderdag was ook echt de verhuisdag, door een team van vijf mensen van Dijkstra Verhuizingen. Jee wat een bikkels! Drie keer op en neer, met de verhuiswagen, toen was alles verplaatst; inclusief de jacuzzi 😉

Na drie dagen is er al wel veel ‘op de rit’; veel dozen uitgepakt, schoongemaakt, opgeruimd en aangelegd ook met hulp van vrienden en familie (<3 pa&ma). Ook de kinderen voelen zich al helemaal op hun plek. Gelukkig, en wat we bedacht hadden met al die verschillende plekken in huis, overal plek om te zitten, lezen, ‘hangen’, darten, pingpongen, etc., dat lijkt te werken.

Wat een heerlijke plek om wakker te worden. Vanochtend voor de eerste keer sinds drie weken uitgeslapen tot 8:30 uur en met een kop koffie gedronken en genoten van het uitzicht… Nog wel jammer van het steiger en de pallets, maar we gaan er vanuit dat die nog worden weggehaald ;-).

De komende weken wordt het timmerwerk aan de buitenkant nog afgemaakt, en begint Richard Overbeek van Overbeek Hoveniers aan het aanleggen en inrichten van onze tuin.

Dus… de komende weken meer! En sorry, niet teveel foto’s van de binnenkant, beetje privacy is best fijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s